Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Cser-Palkovics: Rendezni kell a feladatmegosztást Nyomtatás E-mail
Írta: mr1-kossuth.hu   
2011. augusztus 29.

Image"Az a cél, hogy az állami és önkormányzati rendszert úgy alakítsuk át, hogy magasabb minőségben tudjunk feladatokat ellátni." – jelentette ki Cser-Palkovics András a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. Székesfehérvár fideszes polgármestere ezzel összefüggésben leszögezte: az új önkormányzati törvényt ősszel fogadhatja majd el a Parlament.

Tovább...
 
Fogadóórát tart Gyóni András Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. augusztus 29.

ImageGyóni András, a 2-es számú önkormányzati választókörzet képviselője, családvédelmi és közbiztonsági tanácsnok 2011. augusztus 29-én (hétfőn) 17.00 órakor fogadóórára hívja és várja a körzet lakóit a Ciszterci Szent István Gimnáziumba.

 
szeptember elején nyit a Csitáry G. Emil Uszoda Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. augusztus 29.

ImageRég nem látott karbantartás zajlik a Csitáry G Emil Uszodában. A gépészeten túl burkolatokat és a medencetér berendezéseit is felújítják. Hollósi Tamás Székesfehérvár Városgondnokságának karbantartási igazgatóhelyettese elmondta, hogy augusztusban burkolók, festők, villany- és vízvezeték szerelők dolgoznak az uszodában.

Tovább...
 
Változik az Akácfa utca forgalmi rendje Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. augusztus 29.

ImageTavasszal helyszíni lakossági fórumot szervezett az Akácfa utcában Mészáros Attila, aki felvállalta, hogy a tíz éve húzódó ügyre – ha nem is egy lépésben -, de megoldást keresnek a szakemberekkel. Ma bejelentették, hogy változik az Akácfa utca forgalmi rendje és így csökken az ott áthaladó teherforgalom. Emellett több más alsóvárosi utcát is lakó-pihenő övezetbe sorolnak át, szintén lakossági kérésre.

Tovább...
 
Bababörze lesz az iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Felhívás   
2011. augusztus 26.

ImageAugusztus 27-én, 08.00-12.00 óráig bababörzét tartanak Székesfehérváron, a Németh László Általános Iskolában. A szervezők mindazon érdeklődőket várják, akik megunt, de jó állapotban lévő gyermekruhákat, játékokat keresnek megvételre olcsó áron, illetve azokat is várják természetesen, akik itt kívánják értékesíteni a használt, de jó állapotban lévő gyermekholmikat, játékokat, babakocsikat, kisbicikliket, bébikompokat, stb.

Tovább...
 
Részleges községi zárlattal védik a méheket Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. augusztus 26.

ImageA Fejér Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóságának Székesfehérvár Kerületi Állategészségügyi és Élelmiszer-ellenőrző Hivatala részleges községi zárlatot rendelt el a méhekre vonatkozóan Székesfehérvár egyes városrészeiben.

Tovább...
 
Elrajtolt Lajkó Csaba és kísérete Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. augusztus 26.

ImageA fogyatékos gyermekek esélyegyenlőségéért fut Debrecenig Lajkó Csaba és az őt kísérő lelkes kis csapat. Az ultrafutó és társai tegnap reggel fél kilenckor rajtoltak az Országalmától, a sportolókat dr. Cser-Palkovics András polgármester indította útnak, aki a jótékonysági céllal meghirdetett program fővédnöke és támogatója.

Tovább...
 
Elkezdődött a tanév a pedagógusok számára Nyomtatás E-mail
Írta: Dominkó Anita   
2011. augusztus 25.

ImageBár még forró nyár, a megye pedagógusai már megkezdték a felkészülést a közelgő tanévre, ugyanis tanévnyitó konferenciát tartottak a Megyeházán. - A Közép-dunántúli Regionális Pedagógiai Intézet által rendezett tanévnyitó konferenciára zsúfolásig megtelt a Megyeháza Díszterme, amelynek résztvevőit köszöntötte, s a rendezvényt megnyitotta Vargha Tamás, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke.

Tovább...
 
Van egy jó fotója augusztus 20-ról? Nyomtatás E-mail
Írta: kormany.hu   
2011. augusztus 25.

ImageAmatőr fotópályázatot hirdet a kormany.hu. Ha olvasónk szívesen emelkedne a magasba az augusztus 20-i légiparádé ötszörös Guiness rekorder pilótájával, Veres Zoltánnal, küldje el a pályázat kiíróinak legjobban sikerült felvételét! (részletek alább)

Tovább...
 
Vízosztást szervez az önkormányzat Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. augusztus 25.

ImageA harmadfokú hőségriasztásra tekintettel vízosztást szervez Székesfehérvár Önkormányzata. Az erre vonatkozó intézkedési terv alapján a Széphő Zrt. koordinálja az akciót. Szerdától péntekig a főbb kereszteződésekben és forgalmasabb útvonalakon kapnak vizet a járókelők és az autósok.

Tovább...
 
Országos tűzgyújtási tilalom van érvényben Nyomtatás E-mail
Írta: Vidékfejlesztési Minisztérium Sajtóirodája   
2011. augusztus 24.

ImageMagyarország erdeiben a rendkívül gyors felmelegedés, a kánikulai meleg és a csapadékmentes időjárás miatt fokozott tűzveszély alakult ki, ezért az erdőkre, valamint az erdőterületek határától számított kétszáz méteren belüli területre - átmeneti időre – 2011. augusztus 22-től a vidékfejlesztési miniszter általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1541 1542 1543 1544 1545 1546 1547 1548 1549 1550 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17007 - 17017 / 20492